Vergelijk 3.032.669 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia X2 binnenkort op de markt

Door ,

De muziekserie van Nokia wordt op korte termijn uitgebreidt met de Nokia X2. Afbeedingen zijn nog niet beschikbaar maar de meeste specs zijn wel al bekend.

nokia xseries

De Nokia X2 zal binnenkort in de Nederlandse winkels te vinden zijn. Het nieuwste model in de music serie van Nokia wordt een goedkope versie van o.a. de Nokia X6. Er was al langer vraag naar een kwaliteits music phone voor mensen met een klein budget. Nokia lijkt daar nu gehoor aan te geven met de X2. Overigens is het toestel nog niet officieel gepresenteerd door de telecommagnaat, bron van dit gerucht is namelijk een insider van GSMhelpdesk.

Deze persoon wist daarnaast enkele specs van de Nokia te verkondigen. Het toestel zou een 3.2 mp camera en een 'verfrissend' uiterlijk krijgen. Daarnaast komen er dedicated muziektoetsen op en gaat de X2 GPRS en Bluetooth ondersteunen. Releasedatum en eventuele prijs zijn helaas nog niet bekend.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden