Vergelijk 2.735.650 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Hero grote winnaar Graham Telecom Awards

Door ,

De HTC Hero heeft gisterenavond tijdens de uitreiking van de Graham Awards twee prijzen in de wacht gesleept. Andere trofeeën gingen o.a. naar de Nokia X6, de iPhone en de Samsung Star.

De jaarlijkse uitreiking van de Graham Telecom Awards is altijd een evenement op zich. Gisterenavond was het weer zover; grote winnaar werd de HTC Hero. Lezers van de Connexie, Spits en de Telegraaf verkozen het toestel als Best Phone Overall. Ook kreeg het toestel de prijs voor Best Design Phone. Maar niet alleen de toestellen werden beoordeeld, ook voor enkele retailers waren er namelijk bloemen. T-Mobile sleepte bijvoorbeeld de felbegeerde Best Telecom Retailer prijs uit het vuur.

htc hero

Naast deze winnaars waren er nog andere categorieën waar prijzen verdeeld werden. Beste smartphone werd bijvoorbeeld de iPhone 3GS en Best Multimedia Phone werd de Nokia X6. De Samsung Star en de Sony Ericsson Satio wonnen achtereenvolgens de prijzen voor Best Basic Phone en Best Music Phone.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden