Vergelijk 2.623.989 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Simpel introduceert abonnementen met gratis bellen en sms'en

Nieuws Simpel introduceert abonnementen met gratis bellen en sms'en
Door ,

Provider Simpel introduceert vandaag een drietal nieuwe sim-only abonnementen waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen en sms'en. De bundel wordt gratis geleverd bij een relatief goedkope databundel.

Het nieuwe Simpel-abonnement kost 10 euro, en biedt een databundel van 1GB per maand. Daarbij krijgen klanten bovendien gratis een bundel met onbeperkt bellen en sms'en. Klanten die meer data willen kunnen ook kiezen voor bundels van 2 en 3GB, die voor respectievelijk 15 en 20 euro per maand verkocht worden. Ook bij deze abonnementen wordt een onbeperkte bel- en sms-bundel geleverd. 

De nieuwe abonnementen van Simpel zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Klanten moeten uiterlijk 31 december een nieuw abonnement afsluiten om van de nieuwe tarieven gebruik te kunnen maken. Het abonnement moet worden afgesloten voor twee jaar. Simpel is een zelfstandige bedrijf, maar maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile

Addertje onder het gras

Jasper de Rooij, algemeen directeur van Simpel, claimt met de actie eerlijk en eenvoudig te zijn tegenover zijn klanten. "Een telecomprovider hoort recht door zee te zijn, zonder addertjes onder het gras. Alleen dan verdien je als aanbieder het respect bij de consument," aldus de Rooij. Toch blijkt uit de actievoorwaarden dat er wel degelijk een addertje onder het gras zit. Simpel biedt klanten net als altijd de optie om hun abonnement tussentijds aan te passen, maar zodra ze dat doen komen direct de actietarieven te vervallen. Wil je je bundels behouden, dan zit je dus 24 maanden vast aan het abonnement dat je kiest.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden