Vergelijk 2.832.387 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 6.0 Marshmallow-update rolt uit voor Motorola Moto X Style en Moto X (2014)

Nieuws Android 6.0 Marshmallow-update rolt uit voor Motorola Moto X Style en Moto X (2014)
Door ,

Motorola is begonnen met het uitrollen van de Android 6.0 Marshmallow update voor een select aantal toestellen. De uitrol begint niet in Nederland, maar dat de update af is betekent dat we er niet lang meer op hoeven wachten.

Motorola heeft de Android 6.0 Marshmallow-update af voor de Motorola Moto X Style en de Moto X uit 2014. Voor beide toestellen is het uitrollen begonnen, al gaat dat vooralsnog langzaam. Motorola is begonnen met het uitrollen van de de update naar Moto X Style-toestellen in India en Brazilië. De Moto X (2014) krijgt in Brazilië ook een update naar 6.0 Marshmallow. Naar verwachting komt de software binnenkort ook naar andere regio's.

Update gefaseerd uitgerold

Het is helaas niet mogelijk om zelf de update te downloaden, ook niet als je in Brazilië of India woont. Je zal moeten afwachten totdat je toestel zelf aangeeft dat hij de update kan downloaden. Er zal nog wel wat tijd overheen gaat voordat de update in Nederland te downloaden is. Denk aan een aantal weken.

In de tussentijd is er nog geen nieuws over updates voor andere Motorola-toestellen, zoals de Moto X Play. We verwachten dat die de komende weken wel zullen uitrollen, maar zeker weten doen we het niet. De update brengt in ieder geval flink wat interessante software met zich mee. De meest interessante verbeteringen van Android 6.0 Marshmallow zijn onder meer Android Doze, de standaard ondersteuning voor vingerafdrukscanners en een herzien app-permissiesysteem. Ook kan je apps nu backuppen, inclusief inhoud zoals behaalde levels en opgebouwde statistieken.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden