Vergelijk 2.219.871 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Is de S3370 Samsung's nieuwe touchscreen budget mobiel?

Door ,

Waarschijnlijk gaat Samsung binnenkort een nieuwe betaalbare touchscreen telefoon op de markt brengen. Dit toestel gaat mogelijk de naam Samsung S3370 krijgen. Er lekte al een aantal foto's uit.

De Samsung S3370 zal dus waarschijnlijk een goedkope touchscreen phone worden. Qua vormgeving lijkt hij wel op de Samsung Corby S3650, maar als het goed is zal de S3370 geen onderdeel uitmaken van deze serie. Vandaag lekten de eerste foto's uit.

Samsung S3370

Samsung S3370

Het is al bekend dat deze touchscreen budgetphone ongeveer €100 gaat kosten. Daarvoor krijg je een 2.8" QVGA touchscreen, 3G connectiviteit, TouchWiz UI, Bluetooth en een fotocamera (aantal megapixels is nog niet bekend). 

Samsung S3370

Samsung S3370

De releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar een budgetphone gaan ze meestal geen maanden van tevoren aankondigen. De verwachting is dus dat de Samsung S3370 al binnen een aantal maanden in de schappen ligt. We wachten netjes af!

Bron: Cellular mania

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden