Vergelijk 3.020.055 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Is de HTC Touch Pro III het laatste WinMo 6.5-toestel?

Door ,

Waarschijnlijk zal HTC vanaf de zomer haar smartphones vooral gaan onderbrengen in de Windows Phone 7-serie. Toch staat er mogelijk nog een toestel in de wacht dat draait op Windows Mobile 6.5: HTC Touch Pro III.

Er is nog maar weinig over de HTC Touch Pro III bekend, alleen dat het op Windows Mobile 6.5 zal draaien. Volgens de geruchten zou het toestel in het derde kwartaal van dit jaar worden uitgebracht in Europa. De Verenigde Staten zullen kort daarna volgen. Helaas, dit is nog geen toestel met het nieuwe Windows Phone 7. Dat besturingssysteem is dan waarschijnlijk nog niet klaar. De Touch Pro III zal dus aangewezen zijn op WinMo 6.5. Echter, een toekomstige update is zeker niet uitgesloten.

HTC Touch Pro II

Dat de Touch Pro III de opvolger zal worden van de Touch Pro en Touch Pro II lijkt me logisch. Beide toestellen hebben een 3,2MP camera, WiFi, 3G-connectiviteit en MP3-speler. Het touchscreen is er bij de Pro II qua formaat iets op vooruit gegaan (van 2,8 naar 3,6 inch). De Touch Pro III zal waarschijnlijk kleiner en lichter worden dan de Pro II, maar wel nog steeds over een 3" WQVGA resistive touchscreen beschikken.

Als we deze geruchten mogen geloven, dan komt de Touch Pro III ergens in de zomer van dit jaar uit. Nu maar hopen dat hij niet ondergesneeuwd zal worden door de aanstaande lancering van Windows Phone 7 iets later in die periode.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden