Vergelijk 2.843.621 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 6.0 Marshmallow-update voor Honor komt in februari

Nieuws Android 6.0 Marshmallow-update voor Honor komt in februari
Door ,

Enkele Honor-toestellen krijgen een update naar Android 6.0 Marshmallow. Tot voor kort was niet duidelijk wanneer die update uit zou komen. Dat lijkt nu om en nabij februari 2016 te worden. Dit jaar hoeven Honor-bezitters dus geen Marshmallow-update meer te verwachten.

Het was al bekend dat Honor een aantal van zijn toestellen zou gaan updaten naar Android 6.0 Marshmallow. Toen was echter nog niet bekend wanneer Honor die updates precies zou gaan uitrollen. Alleen van de Honor 7 was bekend dat hij begin 2016 aan de beurt was om Marshmallow te ontvangen. Er lijkt nu wat meer duidelijkheid te komen. De Indiase tak van Honor heeft namelijk op Twitter aangekondigd dat de updates voor diverse toestellen in ieder geval daar in februari worden uitgerold. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat de updates voor de Nederlandse toestellen ook om en nabij die datum worden uitgerold.

Updates naar Marshmallow

De toestellen die in ieder geval begin volgend jaar aan de beurt komen, zetten we hieronder kort voor je op een rijtje. Daaronder is dus ook de Honor 7, maar nu blijkt dus dat dat niet het enige toestel zal zijn dat dan de update gaat ontvangen:

Niet toevallig zijn dat ook meteen de Honor-toestellen die op dit moment nog te koop zijn (in Nederland). Toestellen die al niet meer te koop zijn, zoals de Honor 3C en de Honor Holly, krijgen dus geen Marshmallow-update. Het lijkt overigens ook waarschijnlijk dat de Honor 7i, die nog niet uit is, ook een update zal krijgen, of standaard met 6.0 Marshmallow gereleased zal worden.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden