Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 6.0 update voor HTC One M8 mogelijk snel beschikbaar

Nieuws Android 6.0 update voor HTC One M8 mogelijk snel beschikbaar
Door , - 1 reactie

De HTC One M8 wordt mogelijk op zeer korte termijn van een Android 6.0 update voorzien. De nieuwe software heeft deze week zijn eerste keuringen al doorstaan.

De HTC One M8 Android 6.0 update is op 28 oktober goedgekeurd door de Bluetooth-keuringsinstantie, zo ontdekte Gforgames. Dat betekent mogelijk dat de ontwikkeling van de update is afgerond, en dat deze op korte termijn zal worden uitgerold. Het lijkt er in ieder geval op dat HTC een heel eind op weg is met de nieuwe software.

Echt verrassend is dat overigens niet, want HTC maakte onlangs al bekend de update snel uit te zullen rollen. Het Taiwanese bedrijf liet weten dat zowel de HTC One M8 als de One M9 nog voor het einde van het jaar een Android 6.0 Marshmallow update kunnen verwachten. Vermoedelijk komt ook de One M8s, een variant op de One M8 met aangepaste hardware, snel aan de beurt. Verschillende andere smartphones van HTC zullen in de loop van 2016 een Android 6.0 update krijgen.

> Lees ook: Wanneer krijgt mijn telefoon een Android 6.0 update?

Nieuw in Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow is de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. Met Marshmallow introduceert Google 'Doze', een optie die het batterijverbruik op stand-by fors moet beperken. Daarnaast krijgen gebruikers meer inzicht in de permissies die ze aan een app geven, zodat je duidelijk weet waarom en wanneer een app inzicht wil hebben in je contacten, locatie en andere gegevens.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden