Vergelijk 2.474.179 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Goedkope Nokia 222 nu te koop in Nederland

Nieuws Goedkope Nokia 222 nu te koop in Nederland
Door ,

De Nokia 222, een simpel en goedkoop mobieltje met weinig fratsen, is vanaf deze week in Nederland verkrijgbaar. Het toestel kan al voor een paar tientjes besteld worden.

Hoewel Microsoft ruim twee jaar geleden de mobiele divisie van Nokia heeft overgenomen, worden de goedkope mobieltjes waarmee het Finse bedrijf ooit bekend werd niet vergeten. Sinds kort is de Nokia 222 verkrijgbaar in Nederland. Deze telefoon is verkrijgbaar voor minder van 50 euro en is een simpel mobieltje met weinig fratsen. Dat maakt de 222 interessant als instapmodel, of als toestel om mee te nemen tijdens een actieve vakantie.

Nokia 222 specificaties

De Nokia 222 is vooral bedoeld om mee te bellen en sms'en, maar een beperkt aantal extra opties is wel beschikbaar. Zo beschikt het toestel over een 2 megapixelcamera achterop. De beeldkwaliteit is verre van fantastisch, maar het is goed genoeg om enkele kleine kiekjes mee te maken. Een selfiecamera ontbreekt ook; niet geheel verrassend, gezien de lage prijs. 

Microsoft heeft de Nokia 222 voorzien van het eigen Series 30+-besturingssysteem. Verwacht dus geen duizenden apps die je zomaar kunt downloaden. Er is bijvoorbeeld geen WhatsApp, en ook een navigatiedienst ontbreekt. Wel is er een Facebook-app ingebouwd, en de Opera Mini-browser. Daarnaast zullen bezitters van het toestel maandelijks een gratis game van Gameloft krijgen. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden