Vergelijk 2.018.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony voegt tap-to-wake toe aan Marshmallow Concept

Nieuws Sony voegt tap-to-wake toe aan Marshmallow Concept
Door ,

Eerder deze maand bracht Sony een ontwikkelaarsversie van Android Marshmallow uit voor de Xperia Z3 en Z3 Compact. Stukje bij beetje is Sony features aan het toevoegen, inclusief tap-to-wake.

Eerder deze maand bracht Sony een versie van Android Marshmallow uit die het bedrijf Marshmallow Concept heeft gedoopt. Deze versie stelt zo'n tienduizend testers in staat om nu al aan de slag te gaan met de nieuwste versie van Google's besturingssysteem op hun Xperia Z3 of Xperia Z3 Compact. Stukje bij beetje blijft Sony updates toevoegen aan deze versie om er voor te zorgen dat de uiteindelijke update die voor iedereen beschikbaar komt snel en stabiel loopt. 

Nu heeft Sony tap-to-wake toegevoegd aan Marshmallow Concept, wat gebruikers in staat stelt hun telefoon te ontgrendelen door te dubbeltikken op het scherm in plaats van op de power button te drukken. Deze feature werd toegevoegd door de eerste over-the-air update die Marshmallow Concept kreeg, welke onder andere ook nog fouten met het toetsenbord verhelpt. 

Sony Marshmallow Concept Sony Marshmallow Concept

Wanneer de definitieve Android 6.0 Marshmallow update verschijnt voor Sony's toestellen is op dit moment nog niet bekend. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden