Vergelijk 2.957.669 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Microsoft Lumia 950 en 950 XL nu al te koop in Nederland

Nieuws Microsoft Lumia 950 en 950 XL nu al te koop in Nederland
Door , - 5 reacties

De Microsoft Lumia 950 en 950 XL blijken nu al verkrijgbaar te zijn bij een enkele Nederlandse webwinkel. Daarmee komt de launch van Windows 10 voor smartphones een maand eerder dan verwacht.

De Microsoft Lumia 950 en 950 XL zijn mogelijk nu al te koop bij webwinkel Belsimpel. Volgens de webwinkel zijn enkele exemplaren direct leverbaar, waardoor je de smartphone nog voor het weekend in huis zou moeten hebben. Dat is opmerkelijk, omdat de smartphone officieel pas begin december hier wordt uitgebracht. Andere webwinkels verwachten pas over een maand te kunnen leveren.

Update 29-10: Belsimpel heeft zijn verwachte leverdatum inmiddels aangepast. De webwinkel zegt de toestellen nu pas begin december te kunnen leveren. Onze excuses voor de onduidelijkheid. 

Met de vervroegde release beleeft ook Windows 10 voor smartphones een eerdere introductie dan verwacht. De definitieve versie van Microsoft's mobiele besturingssysteem werd begin deze maand geintroduceerd. Microsoft introduceert met Windows 10 onder andere een vernieuwd homescreen, en maakt het voor ontwikkelaars makkelijker hun Android- en iPhone-apps over te zetten. Smartphones die nu nog op Windows Phone 8.1 lopen zullen de komende maanden een gratis update naar Windows 10 krijgen.

Microsoft Lumia 950 en Lumia 950 XL specificaties

De Lumia 950 en 950 XL zijn de vlaggenschepen voor de nieuwe software. Beide smartphones beschikken over een scherm met QHD-resolutie van 1440x2560 pixels. Beide hebben ze achterop een 20 megapixelcamera met PureView-sensor zitten. De Lumia 950 is uitgerust met een 5,2 inch scherm en een 6-core processor, de 950 XL heeft een 5,7 inch scherm met een 8-core processor. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden