Vergelijk 3.031.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Opvolgers Galaxy A3 en A5 in de maak'

Nieuws 'Opvolgers Galaxy A3 en A5 in de maak'
Door ,

Een instantie die verantwoordelijk is voor import/export in India heeft twee smartphones in zijn systeem langs laten komen die mogelijk opvolgers van de Samsung Galaxy A3 en A5 zouden kunnen zijn. Zowel de modelnummers als specs duiden daar op.

Volgens Zauba, de website in kwestie, zijn er twee toestellen India in gekomen vanuit Zuid-Korea. Deze toestellen hebben als typenummers SM-310F en SM-510F, terwijl de Galaxy A3 en Galaxy A5 van vorig jaar respectievelijk SM-A300 en SM-A500 als typenummers hadden. Op de website staat vermeld dat de toestellen voor test-doeleinden het land in gebracht zijn. 

Het lijkt er op dat beide opvolgers een iets groter scherm hebben dan hun voorgangers. Zo krijgt de vermeende opvolger van de Galaxy A3 een 4,7 inch scherm vanaf een 4,5 inch display en de Galaxy A5 een 5,2 inch scherm vanaf een 5 inch display. Verdere specificaties van deze toestellen worden helaas niet vermeld. Daarnaast komt het redelijk overeen dat zowel de Galaxy A3 als de Galaxy A5 een jaar geleden uit kwamen: hoog tijd voor een opvolger dus. 

Wat de verdere specificaties van de nieuwe Galaxy A3 en A5 zullen omvatten is nog niet duidelijk. Sterker nog, zelfs het bestaan van deze toestellen is nog onduidelijk. We zullen af moeten wachten tot Samsung zelf er iets over naar buiten brengt. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden