Vergelijk 3.352.407 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Priv lanceert volgende maand in VS, specs bekend

Nieuws BlackBerry Priv lanceert volgende maand in VS, specs bekend
Door ,

Door alle lekken en geruchten wisten we al vrijwel zeker wat de BlackBerry Priv in gaat houden. Nu heeft een officiële pre-orderpagina de releasedatum, prijs en specificaties bevestigd.

Er zijn een aantal dingen die er op wijzen dat de BlackBerry Priv op korte termijn op de markt zal verschijnen. Zo zijn er al advertenties gespot op het internet voor een pre-order datum en is de smartphone al verschenen in de officiële webshop van BlackBerry. De pagina's zijn helaas weer offline gehaald, maar in de korte tijd dat ze online waren hebben we een aantal details over het aankomende Android-vlaggenschip kunnen vergaren.

Zo weten we nu dat het toestel in de VS zo'n 750 dollar gaat kosten en op 16 november uit zal komen. De specificaties van het toestel komen overeen met wat al eerder uitlekte. De Priv zal onder de motorkap uitgerust zijn met een Snapdragon 808 hexa-core processor, 3 GB werkgeheugen en een 5,4 inch display van 1440 bij 2560 pixels. Verder is er een fysiek toetsenbord aanwezig met een slider-mechanisme en een enorme accu van 3410 mAh. 

De pre-orderpagina zal op 23 oktober officieel opengaan voor bestellingen. Deze is vooralsnog alleen te plaatsen voor Amerikaanse en Canadese klanten. Of het toestel naar Nederland zal komen is nog altijd onduidelijk. 

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden