Vergelijk 2.956.156 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola test Marshmallow op Moto X Style

Nieuws Motorola test Marshmallow op Moto X Style
Door ,

Motorola is begonnen met het testen van Android 6.0 Marshmallow op de Moto X Style. Het duurt echter nog wel even voordat de update officieel zal worden uitgerold. Er is nog geen tijdstip bekend waarop Motorola de update voor deze en andere toestellen zal uitrollen.

Android 6.0 Marshmallow is nog geen maand geleden officieel geïntroduceerd, en fabrikanten zijn druk bezig met het maken van de updates voor hun toestellen. Zo ook Motorola. Dat bedrijf heeft een reputatie hoog te houden als het om Android-updates gaat. In het verleden was het bedrijf er als de kippen bij wanneer Google een nieuwe versie van zijn besturingssysteem aankondigde. Ook nu is al bekend welke toestellen van Motorola een Android 6.0 Marshmallow-update krijgen. Wánneer die updates worden uitgerold, is nog niet precies bekend.

Update in ontwikkeling

Maar wat we wel weten, is dat men het in ieder geval werkend heeft gekregen op de Motorola Moto X Style. Dat vertelt Motorola's Senio Director David Schuster in ieder geval op zijn Google+-pagina. Hij benadrukt dat het hier niet gaat om een zogenaamde 'soak test', een in kleine private kring gerunde test. Meestal komt de officiële update een maand na een 'soak test' uit, als alle fouten eruit zijn gehaald. Gezien het feit dat die test nog niet is begonnen, is de ruwe schatting dat de update over anderhalf/twee maanden zal worden uitgerold.

De Motorola Moto X Style is het topmodel van Motorola, dus het is logisch dat dit toestel als eerste de beschikking zal krijgen over de update. Over een tijdsschema voor de andere toestellen durven we nu nog niets te zeggen. Het scheelt dat Motorola de garantie heeft gegeven dat de updates zullen worden uitgerold, maar wanneer dat precies zal zijn blijft voorlopig dus nog onduidelijk. Zodra we meer weten, lees je dat uiteraard op GSMinfo.nl.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden