Vergelijk 3.856.068 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Lijst geplande Samsung Android 6.0 updates uitgelekt

Nieuws Lijst geplande Samsung Android 6.0 updates uitgelekt
Door ,

Een eerste lijst met Samsung-smartphones die een Android 6.0 update kunnen verwachten is mogelijk uitgelekt. Op de lijst zijn voornamelijk high-end smartphones te vinden.

Google presenteerde onlangs de definitieve versie van Android 6.0 Marshmallow. Die software is nu in handen van fabrikanten, die hem vervolgens geschikt moeten maken voor een uitrol op smartphones. Hoewel grote fabrikanten als Sony en Motorola deze week bekend maakten welke smartphones een update kunnen verwachten, heeft Sony nog geen officiele indicatie van zijn plannen gegeven.

Toch zou Samsung aan een groot aantal updates werken, zo meldt het doorgaans betrouwbare SamMobile. De site heeft een lijst bemachtigd met alle updates die in ontwikkeling zouden zijn. Daarom staan voornamelijk high-end smarthpones van de afgelopen twee jaar. De complete lijst, als volgt:

Heb je een smartphone die vóór 2014 is verschenen, dan val je dus waarschijnlijk buiten de boot. SamMobile merkt echter wel op dat Samsung mogelijk ook nog updates voor andere smartphones in ontwikkeling heeft, en dat de plannen kunnen wijzigen. Dat zou zeer welkom zijn voor gebruikers van Samsungs goedkopere smartphones, want op de lijst is vrijwel geen enkel toestel van onder de 400 euro te vinden.

> Overzicht: wanneer krijgt mijn telefoon een Android 6.0 Marshmallow update?

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden