Vergelijk 2.698.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Grote Samsung Galaxy S6 update in ontwikkeling'

Nieuws 'Grote Samsung Galaxy S6 update in ontwikkeling'
Door ,

De Samsung Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+ kunnen binnenkort mogelijk een grote update verwachten. De nieuwe software zou veel verbeteringen doorvoeren.

De Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 Edge+ krijgen dit najaar een grote update, zo meldt het doorgaans betrouwbare SamMobile. Hoewel de site verder weinig informatie biedt, wordt er met enige zekerheid geclaimd dat dit een grotere update wordt dan we van Samsung gewend zijn. De Galaxy S6 Edge update zou een versienummer hebben van G925FXXU3COI6, terwijl het huidige versienummer G925FXXU2COH2 is - de sprong van 'U2' naar 'U3' zou voor Samsung-begrippen groot zijn.

Galaxy S6 Android 6.0 update?

Mogelijk gaat het om een Android 6.0 Marshmallow update voor de smartphones van Samsung. De nieuwe versie van Android wordt volgende week uitgebracht door Google. Dat Samsung nu al aan een update werkt zou mogelijk betekenen dat de fabrikant de nieuwe software snel beschikbaar maakt voor consumenten. Android 6.0 biedt vooral veel verbeteringen op de achtergrond, maar zorgt ook voor veel minder stroomverbruik op stand-by.

Er wordt ook gespeculeerd dat de update features van de Galaxy S6+ naar de Galaxy S6 en S6 Edge zal brengen. Zo beschikt de nieuwe phablet onder andere over meer functies voor de gebogen schermrand, en zijn applicaties van Samsung bijgewerkt. Tot slot kan het zo zijn dat Samsung eindelijk de Galaxy S6 werkgeheugenproblemen oplost. Het werkgeheugen van Samsungs vlaggenschepen loopt wel erg snel vol, waardoor het switchen tussen applicaties naar verloop van tijd steeds langzamer gaat.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden