Vergelijk 2.698.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

OnePlus 2 update met OxygenOS 2.1 rolt uit

Nieuws OnePlus 2 update met OxygenOS 2.1 rolt uit
Door ,

OnePlus is begonnen met de uitrol van OxygenOS 2.1 voor de OnePlus 2. De update voegt onder andere een handmatige modus toe aan de camera-app.

De OnePlus 2 update wordt sinds vannacht uitgerold voor een kleine groep gebruikers. Verloopt de update succesvol, dan zal de nieuwe software in de loop van deze week voor alle bezitters van het toestel beschikbaar gemaakt worden. Je krijgt automatisch een notificatie zodra je de update kunt downloaden.

OxygenOS 2.1.0 is de nieuwste versie van OnePlus' Android-interface. De grootste nieuwe toevoeging is een handmatige modus in de camera-app. Daarmee kun je zelf allerlei aspecten van de camera aanpassen, van de sluitertijd tot de ISO-waardes. Daarnaast kun je nu camera-apps van andere ontwikkelaars gebruiken om je foto's als RAW-bestanden op te slaan. Daarmee zijn ze later makkelijker aan te passen. Ook kan de kleurtemperatuur van je scherm nu aangepast worden in de instellingen. Tot slot zijn er nog een groot aantal kleinere verbeteringen op de achtergrond doorgevoerd, aldus de fabrikant.

OnePlus 2 kopen

De OnePlus 2 is een krachtige smartphone die alleen wordt verkocht via de website van de fabrikant. Om het toestel te kopen heb je bovendien een uitnodiging nodig. Die worden maar mondjesmaat vrijgegeven door de fabrikant, waardoor er waarschijnlijk nog maar weinig exemplaren van verkocht zijn. Wel zegt OnePlus dat je ergens deze maand tijdelijk de OnePlus 2 zonder invite kopen kunt.

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden