Vergelijk 3.031.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung heeft opvolgers voor Galaxy A-serie in ontwikkeling

Nieuws Samsung heeft opvolgers voor Galaxy A-serie in ontwikkeling
Door ,

De Samsung Galaxy A-serie is al een tijdje op de markt. Nu lijkt het erop dat er een nieuwe lichting aankomt. De modelnummers van de nieuwe toestellen zijn uitgelekt. Wanneer de opvolgers van de Galaxy A3, A5 en A7 uitkomen is nog niet bekend.

Samsung mikt met de Galaxy A-serie op de consument met een voorkeur voor goed design. Boven de A-serie staat alleen de lijn met topmodellen, de Galaxy S-serie. SamMobile heeft echter ontdekt dat Samsung aan een serie opvolgers in de A-serie werkt. Zo zouden er nieuwe versies van de Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7 in aantocht zijn. Die toestellen krijgen respectievelijk de codenamen SM-A310F, SM-A510F en SM-A710F mee.

Over wat de toestellen voor ons in petto hebben is nog weinig bekend. Ze zullen hoogstwaarschijnlijk uitgerust zijn met de nieuwste versie van Android. Gezien de codenamen zal er verder geen drastische wijziging zijn in het uiterlijk of de specificaties. Wellicht dat ondersteuning voor 4G+ zal worden toegevoegd, maar dat is pure speculatie.

Binnenkort meer over de nieuwe A-serie

Dat de codenamen nu opduiken, betekent vaak dat meer informatie niet lang op zich laat wachten. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we dus wel stellen dat we binnenkort meer zullen horen over deze nieuwe Galaxy A-toestellen. Dan zullen we ook weten wat Samsung precies heeft aangepast. Tot die tijd zullen we het echter met de huidge Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7 moeten doen. En binnenkort de Galaxy A8 natuurlijk, die nog moet uitkomen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden