Vergelijk 3.856.037 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One A9 gaat mogelijk 700 euro kosten

Nieuws HTC One A9 gaat mogelijk 700 euro kosten
Door ,

De HTC One A9 adviesprijs lijkt zo'n 700 euro te worden. Een Nederlandse webwinkel heeft het toestel nu al in zijn assortiment opgenomen.

De HTC One A9 is officieel nog niet onthuld, maar wordt door webwinkel Centralpoint al aangeboden voor ruim 700 euro inclusief BTW. De One A9 is verkrijgbaar in vier kleuren: 'Topaz Gold', 'Deep Garnet', 'Opal Silver' en 'Carbon Grey'. De webwinkel verwacht HTC's nieuwe smartphone vanaf begin oktober te kunnen leveren.

Als deze HTC One A9 adviesprijs klopt, dan lijkt dat eerdere geruchten tegen te spreken. Begin deze week doken de specificaties van de One A9 nog op. Die leken meer op de specificaties van een midrange smartphone dan een high-end topmodel. Met een adviesprijs van 700 euro zou deze HTC One A9 echter duidelijk een vlaggenschip moeten zijn. 

HTC One A9

De webwinkel noemt geen verdere specificaties voor de HTC One A9. Volgens de geruchten beschikt de smartphone over een 5 inch Full HD-scherm, een Snapdragon 617-processor met 2 GB werkgeheugen, en 16 GB opslagruimte. Achterop zou een 13 megapixelcamera zitten, voorop een selfiecamera van 5 megapixel. De One A9 zou een vrij compacte accu met een capaciteit van slechts 2150 mAh hebben.

HTC organiseert op 29 september een evenement, waar de One A9 waarschijnlijk officieel onthuld zal worden. Pas dan weten we de definitieve specificaties en adviesprijs van het toestel. Dat de One A9 opduikt bij Nederlandse webwinkels wijst er in ieder geval wel op dat de smartphone ook in Europa uitgebracht zal worden. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden