Vergelijk 2.433.359 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel OT-808: Bellen met een poederdoos

Door , - 26 reacties

Deze maand presenteerde Alcatel, zoals we dat de laatste tijd van hen gewend zijn, weer een nieuw low-end toestel. Ditmaal bracht men de OT-808 uit. Hoewel het een low-end mobieltje is, is het allesbehalve een doorsnee telefoon.

Alcatel kennen we van de pas aangekondigde One Touch Mini. Deze is nu te pre-orderen. Een nieuw aangekondigd toestel is de Alcatel OT-808. Dit toestel heeft het design van een poederdoos, maar moet volgens de maker vooral handig zijn voor SMS-fanaten en is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze. Of de OT-808 naar Nederland komt is de vraag, maar dat het toestel Europa bereikt is te verwachten aangezien het 900/1800 GSM connectiviteit heeft.

Alcatel OT-808

De Alcatel OT-808 is een clamshell en komt met een volledig qwerty-toetsenbord, een 2,4" QVGA beeldscherm en een 1,1" monochrome OLED beeldscherm aan de buitenkant. Andere specs zijn social network integratie, e-mail, instant messenger, Opera Mini browser, Bluetooth 2.0. FM-radio en een 2MP camera.

De OT-808 zou ongeveer $125 (omgerekend iets meer dan €90) moeten gaan kosten. Het is echter nog onduidelijk welke landen verrast gaan worden met deze nieuwe alcatel.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden