Vergelijk 2.225.586 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Officiële foto's van Sony Xperia Z5 uitgelekt

Nieuws Officiële foto's van Sony Xperia Z5 uitgelekt
Door ,

Via een Sony social media-account zijn voortijdig officiële foto's van de Sony Xperia Z5 uitgelekt. De foto's bevestigen het beeld dat we al hadden van het toestel.

Naar verwachting presenteert Sony op 2 september zijn nieuwste smartphones, de Sony Xperia Z5 en de Xperia Z5 Compact, op een grote beurs voor consumentenelektronica in Berlijn. De social media-afdeling van de Japanse telefoonmaker was deze week echter iets te enthousiast en plaatste per abuis al enkele officiële persfoto's van het toestel. 

Xperia Z5 persfoto blauwgroen Xperia Z5 persfoto wit/zilver Xperia Z5 persfoto goud

De foto's werden ontdekt door XperiaBlog en bevestigen het uiterlijk van de Sony Xperia Z5 dat we al op eerder uitgelekte beelden van de nieuwe smartphone zagen. Het lijkt erop dat het toestel op z'n minst verkrijgbaar is in de kleuren goud, wit/zilver en blauwgroen en dat Sony's nieuwste vlaggenschip inderdaad wordt uitgerust met een 23-megapixel camera aan de achterzijde.

Ook kunnen we uit de foto's afleiden dat de randen van de behuizing van het toestel lichtjes afgerond zijn en voorzien zijn van een ingegraveerd Xperia-logo.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden