Vergelijk 2.723.463 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Grote WhatsApp-update met beledigende extra

Nieuws Grote WhatsApp-update met beledigende extra
Door ,

WhatsApp heeft een grote update gekregen met flink wat nieuwe functionaliteit. Het meest interessant is echter de nieuwe emoji's. Daarnaast kan je ook gesprekken als ongelezen markeren en meldingen per contact aanpassen.

Alle haatdragende WhatsApp-gebruikers kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe WhatsApp-update. Altijd al die ene naarling willen laten weten hoe je je voelt? Is de boze smiley in WhatsApp niet afdoende om je intense afkeer te laten blijken? Niet langer getreurd, er is een oplossing. Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om een update te downloaden met nieuwe WhatsApp-emoji's. Een van de emoji's die er door WhatsApp is toegevoegd, is de middelvinger, uiteraard in de standaard aanwezige zes verschillende huidskleuren. Dat is overigens niet de enige emoji die erbij is gekomen. Het 'live long and prosper'-handgebaar is sinds de update ook met WhatsApp te versturen.

Dit kan nu ook virtueel

Dat is overigens niet het enige wat de WhatsApp-update met zich meebrengt. Zo kan je nu ook berichten markeren als ongelezen. Het heeft overigens geen effect op de blauwe vinkjesmafia, want dat systeem werkt daar onafhankelijk van. Het is duidelijk bedoeld voor als je nog later terug wil komen op een bepaald gesprek, maar je het niet ondergesneeuwd wil laten raken onder de achttien zeer actieve groepen waar je in zit.

Meldingen aanpassen

Ook een interessante toevoeging is dat je eindelijk je meldingen per contactpersoon in kan stellen. Je kan dus bepalen dat je voor bepaalde contacten wel een melding wil krijgen, en andere weer niet. Je kan zelfs de trilintensiteit aanpassen. Ook is het mogelijk om voor elk contact een ander soort beltoon in te stellen. Bij regulier bellen was dat al mogelijk, maar nu dus ook voor bellen via WhatsApp.

Nu downloaden

De update is vanaf vandaag te downloaden. Als je dus de onbedwingbare neiging voelt een wagonlading middelvingers te versturen, aarzel dan niet langer. De update zal in veel gevallen automatisch worden gedownload door de Google Play Store, maar als dat niet het geval is, vind je de update hier. Je kan uiteraard ook via de Google Play Store op je telefoon zoeken naar de update.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden