Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

iPhone voortaan ook met 1-jarig abonnement

Door ,

Vanaf 23 februari zal de iPhone in Nederland ook in combinatie met een 1-jarig abonnement verkrijgbaar zijn bij T-Mobile. Tot op heden was het alleen mogelijk je voor twee jaar aan een abonnement te binden, maar die beslissing is nu teruggedraaid.

T-Mobile, de enige iPhoneprovider waarbij de iPhone in Nederland verkrijgbaar is, besloot hiertoe omdat er blijkbaar veel onvrede bestaat over de lange loopduur van abonnementen. Consumenten  willen er niet zo lang aan vastzitten en dat heeft het bedrijf nu ook door. Vanaf 23 februari is de iPhone dus ook verkrijgbaar met een 1-jarig abonnement, waarbij nog tussen de 100 en 400 euro moet worden bij betaald voor het toestel zelf.

Één op de drie iPhones in Nederland wordt uit het buitenland geïmporteerd, omdat het toestel in andere landen sim-lock vrij te krijgen is. Waarschijnlijk is dit één van de redenen geweest dat T-Mobile besloot de contractsduur te verkorten.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden