Vergelijk 2.862.519 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG komt met eigen hifi muziekdienst voor LG smartphones

Nieuws LG komt met eigen hifi muziekdienst voor LG smartphones
Door ,

LG heeft bekend gemaakt dat het met een huiseigen muziekdienst komt die alleen beschikbaar gemaakt zal worden voor gebruikers van LG smartphones. Het belangrijkste speerpunt van de dienst wordt het feit dat alle muziek in hoge kwaliteit afgespeeld kan worden.

De meeste muziek die we vandaag de dag luisteren wordt geript naar 16-bit/44,1kHz. Dat is een soort standaard bitrate die veel gebruikt wordt door streaming- en muziekdiensten. LG vindt dat niet genoeg en komt met een eigen muziekdienst die je nummers in een veel hogere kwaliteit aan gaat bieden: 24-bit/192kHz. In theorie zou deze hogere bitrate een groot verschil moeten maken in muziekkwaliteit, maar het is nog maar de vraag of een gebruiker daadwerkelijk het verschil zal horen.

lg muziekdienst

De nieuwe muziekdienst van LG laat gebruikers muziek kopen en downloaden voor 50% minder dan de gewone prijs en elke maand ontvang je gratis twee nieuwe nummers. De service is alleen beschikbaar op toestellen die het afspelen van hifi muziek ondersteunen. Dat zijn onder andere de LG G4, LG G3, LG G2 en de LG G Flex 2. Deze maand wordt de dienst uitgerold in 70 landen, waaronder de VS, Australië, Brazilië, China, Frankrijk, Italië, Rusland en het VK in de LG SmartWorld app en op www.lgworld.com

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden