Vergelijk 2.449.416 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe slider Venice van BlackBerry te zien op renders

Nieuws Nieuwe slider Venice van BlackBerry te zien op renders
Door ,

Er zijn een aantal renders opgedoken van wat de nieuwe BlackBerry Venice moet zijn, een slidertelefoon van het merk die waarschijnlijk in november van dit jaar uitkomt. De renders zijn nog niet officieel bevestigd door BlackBerry zelf.

Enige tijd terug berichtten we dat BlackBerry met een nieuwe slidertelefoon komt: de BlackBerry Venice. Het toestel zou lopen op Android en waarschijnlijk gereleased worden in november van dit jaar. Bij dit gerucht zijn inmiddels een aantal renders verschenen die de nieuwe smartphone van BlackBerry van een aantal kanten tonen. Ook is er meer bekend over de specifcaties van het vlaggenschip van BlackBerry en lijkt het er nu officieel op dat het topmodel op Android gaat lopen.

De volgende foto laat een render zien van hoe de Blackbery Venice slider er mogelijk uit gaat zien, draaiend op Android. We zien een slanke telefoon met een USB-aansluiting en een audio-uitgang. De luidspreker van het toestel loopt over de gehele breedte van de onderkant van de telefoon. Er zijn geen fysieke knoppen en het touchscreen, dat enigszins op de smartphone lijkt te liggen, neemt een groot deel van het toestel in. Over het algemeen laat deze render een interessant en strak design zien dat hopelijk daadwerkelijk gebruikt zal worden.

blackberry venice

De BlackBerry Venice zou een camera meenemen van 18 megapixel op de achterkant van het toestel. Op de voorkant krijg je een 5 megapixelcamera meegeleverd. Ook zou het goed kunnen dat de volledige behuizing van het toestel van roestvrij staal gemaakt wordt. Het beeldscherm is waarschijnlijk een 5,4 inch QHD-display en de processor zou goed een 1.8 GHz Hexa-core 64-bit processor (Snapdragon 808 chipset) kunnen zijn. Die wordt waarschijnlijk ondersteund door 3GB werkgeheugen.

Onderstaande foto laat een render zien van BlackBerry Hub en hoe het eruit gaat zien als het gedraaid wordt op Android. BlackBerry Hub is een door BlackBerry ontwikkeld systeem dat voor naadloze integratie zorgt tussen verschillende apparaten en besturingssystemen, waaronder iOS en Android. De render is niet officieel bevestigd door Android en is waarschijnlijk een intern gecreeërde afbeelding die laat zien hoe BlackBerry Hub eruit zou kunnen zien. Dat kan dus nog wel eens heel anders worden.

blackberry venice

We zien op bovenstaande foto ook drie fysieke buttons op de zijkant van het toestel die waarschijnlijk iets maken gaan hebben met het aanpassen van het volume of het vergrendelen van het scherm. Daarnaast valt op de dat randen van het scherm gebogen lijken te zijn, zoals we het kennen van de Samsung Galaxy S6 Edge. Of de renders die we hier zien daadwerkelijk een echt toestel tonen, zullen we over niet al te lange tijd weten wanneer het toestel officieel getoond zal worden door BlackBerry.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden