Vergelijk 2.457.936 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Samsung Galaxy S6 Edge+ keyboard cover kost 60 euro'

Nieuws 'Samsung Galaxy S6 Edge+ keyboard cover kost 60 euro'
Door ,

De Samsung Galaxy S6 Edge+ is nog niet officieel onthuld, maar de eerste officiële accessoires zijn nu al te koop. De unieke keyboard cover voor het toestel gaat waarschijnlijk zestig euro kosten.

De eerste accessoires voor de Samsung Galaxy S6 Edge+ zijn nu al te koop, zo ontdekte GSMinfo.nl. De Nederlandse webwinkel Central Point heeft dit weekend verschillende accessoires voor het toestel aan zijn assortiment toegevoegd. Zo wordt er onder andere een 'Flip Wallet' voor 25 euro verkocht, een 'Clear View Cover' voor 40 euro, en een Glossy Cover voor 25 euro. Sommige accessoires zouden al vanaf donderdag beschikbaar moeten zijn, anderen hebben een releasedatum van begin september.

In het assortiment zit echter ook al de Samsung Galaxy S6 Edge+ keyboard cover, waarvan gisteren de eerste beelden opdoken. Met deze bijzondere cover voeg je een fysiek toetsenbord toe aan je toestel. De keyboard cover bedekt ongeveer een zwart van het toestel, en zorgt er automatisch voor dat icoontjes op het scherm iets hoger komen te staan. Volgens de webwinkel krijgt de keyboard cover een prijs mee van 60 euro, waarmee het het duurste Galaxy S6 Edge+ accessoire zou zijn. 

Samsung Galaxy S6 Edge+ keyboard cover

Samsung Galaxy S6 Edge+ accessoire Samsung Galaxy S6 Edge+ accessoire Samsung Galaxy S6 Edge+ accessoire

Samsung Galaxy S6+?

De webwinkel verkoopt zowel accessoires voor een Samsung Galaxy S6+ als een Galaxy S6 Edge+. Hoewel we tot nu toe alleen geruchten hebben gezien over een S6 Edge+, lijkt het er mogelijk op dat we ook een grote variant van de Galaxy S6 kunnen verwachten. De kans bestaat echter ook dat het om een typfout van Central Point. Het definitieve antwoord weten we aanstaande donderdag, 13 augustus, wanneer Samsung zijn nieuwe toestellen officieel onthuld. 

(bron)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden