Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Gelekte afbeelding onthult toetsenbord-case voor Galaxy S6 Edge Plus

Nieuws Gelekte afbeelding onthult toetsenbord-case voor Galaxy S6 Edge Plus
Door ,

Steeds meer geruchten wijzen er op dat Samsung een grotere versie van de Galaxy S6 Edge gaat onthullen op zijn aankomende Unpacked-evenement. Nu lijken de Koreanen er een fysiek toetsenbord voor te hebben gebouwd in de vorm van een case.

Fysieke toetsenborden zijn al lang niet meer de norm. Vooral in het high-end segment zijn er vrijwel geen smartphones meer op de markt waarop je met fysieke toetsen berichten kunt typen naar je contacten. Alleen BlackBerry heeft het in het recente verleden nog geprobeerd met de BlackBerry Passport, maar deze heeft niet hetzelfde succes weten te boeken als bijvoorbeeld Samsung's Galaxy S6.

Als we de bekende Twitteraccount @evleaks moeten geloven heeft Samsung er weer vertrouwen in gekregen: het Koreaanse bedrijf zou een fysiek toetsenbord in een case voor de Galaxy S6 Edge Plus hebben gestopt. Op de gelekte afbeelding is te zien hoe de iconen op het homescreen enigzins naar boven zijn geschoven, wat er op duidt dat de case aan de smartphone gekoppeld zit. Ook de home, terug en taakswitch-toetsen zijn in de case verwerkt. 

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Of deze case daadwerkelijk onthuld zal worden tijdens Samsung's Unpacked-evenement valt nog te bezien. Smartphones met een fysiek toetsenbord hebben nooit dezelfde populariteit weten te behalen als smartphones met een touchscreen, dus of Samsung een dergelijke case op de markt durft te brengen is moeilijk in te schatten. We zullen Unpacked af moeten wachten voor het antwoord. 

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden