Vergelijk 2.723.463 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung brengt kleine Galaxy S6 Edge update uit

Nieuws Samsung brengt kleine Galaxy S6 Edge update uit
Door ,

Samsung is begonnen met de uitrol van een kleine Galaxy S6 Edge update in Nederland. De fabrikant geeft weinig details vrij over wat er allemaal is aangepast.

Bezitters van de Samsung Galaxy S6 Edge zijn vanochtend op de hoogte gesteld van een nieuwe update, zo meldt Androidworld. De update, met versienummer G925FXXU2BOGA, is zo'n 245 MB groot, en biedt vooral stabiliteitsverbeteringen. Veel preciezere details biedt de fabrikant niet: het is dus onduidelijk of hiermee de werkgeheugenbug van de S6 wordt opgelost. Wel zegt Samsung dat er verbeterde software voor netwerkverbindingen wordt meegeleverd.

Galaxy S6 Edge update downloaden

Zodra de update voor jou beschikbaar is krijg je daarover automatisch een notificatie. Eventueel kun je ook zelf op de beschikbaarheid van de update controleren, door bij de instellingen naar 'Toestel-info' te gaan, en vervolgens voor 'Software-update' en 'Nu bijwerken' te kiezen. Heb je je Galaxy S6 Edge direct bij Vodafone of T-Mobile gekocht, dan moet je nog even wachten: een update zou voor die toestellen nog niet beschikbaar zijn. Daarnaast raden we je aan om de update enkel te downloaden met een WiFI-verbinding. Gebruik je 3G of 4G om de nieuwe software binnen te halen, dan ben je opeens een stuk sneller door je databundel heen.

Voor zover bekend heeft Samsung de update niet uitgebracht voor de Galaxy S6, de variant zonder gebogen scherm.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden