Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe site GSMinfo.nl online

Door , - 1 reactie

GSMinfo.nl heeft op 12 december 2008 haar nieuwe site gelanceerd. Het doel van de site is een eerlijke vergelijking bieden tussen een groot aantal webshops. Het gaat hierbij voorlopig om GSM abonnementen, SIM only's en losse toestellen.

Objectief

Bij GSMinfo.nl staat objectiviteit voorop. Wij vergelijken daarom alleen maar aanbiedingen: zelf verkopen doen we niet. Omdat we ons hebben toegespitst op het vergelijken van aanbiedingen, hebben we op dit moment de grootste database van Nederland op telecomgebied. Daarom vind je bij ons altijd de goedkoopste prijzen.

Gebruiksgemak

De nieuwe site is uitgebreid getest op gebruiksvriendelijkheid. Op die manier vind jij als zoekende klant snel wat je wilt hebben. De nieuwe site is echter zeker zo geschikt voor de consument die niet weet wat hij wil. We hebben een zoeksysteem ontwikkeld, waarmee je eenvoudig een aanbieding afgestemd op al jouw wensen kunt vinden.

Nieuws en reviews

Ook voor al het mobiele nieuws kun je op GSMinfo.nl terecht. Onze medewerkers zijn dagelijks bezig met het zoeken en posten van nieuwtjes en relevante informatie. Ook zullen we in de toekomst met uitgebreide reviews komen, waarbij uiteraard objectiviteit weer voorop zal staan.

Ontwikkeling en plannen

GSMinfo.nl blijft in ontwikkeling. Zo staat in de nabije toekomst onder meer een uitgebreid reviewsysteem gepland. Je zult dus als klant ook de mogelijkheid krijgen om je mening te geven over aanbiedingen en webshops! Ook willen we mobiele internetaanbieders gaan vergelijken.

 

Ten slotte willen we je veel plezier met GSMinfo.nl wensen. Tips of verbeterpunten? Meld ze via het contactformulier of plaats hieronder een reactie! Elke vorm van hulp of kritiek wordt enorm gewaardeerd.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden