Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung kondigt C3200 Monte Bar en C2550 Monte Slider aan

Door ,

Nadat Samsung eerder al de Monte S5620 presenteerde, zijn nu de andere twee modellen in de serie officieel aangekondigt. Het betreft de C3200 Monte Bar en de E2550 Monte Slider.

De aankondiging van de Samsung C3200 Monte Bar en de E2550 Monte Slider in Barcelona bewijst dat het presenteren van de Monte S5620 geen losse flodder was. Nu blijkt namelijk dat laatstgenoemde een serie in heeft geluidt die luistert naar de naam 'Monte'. De twee nieuwste toestellen zijn vrij eenvoudige modellen zonder al teveel poespas.

Het eerste toestel is de Samsung C3200 Monte Bar. Met dit candybar model kun je eigenlijk alleen bellen, sms'en, internetten en foto's maken. Ideaal voor consumenten die geen overbodige functies wensen. Al met al is dit een degelijk toestel met een fraai gekleurde rand.

Eigenlijk is het verhaal over de Samsung C2550 ook kort en bondig. Weer een simpel comfortabel model maar nu in slider-vorm. Evenals bij de Monte Bar draait het om de primaire functies van een telefoon, het enige opvallende kenmerk is dus dat er eigenlijk helemaal niets opvalt.

Of het duo verkooprecords gaat breken is nog maar de vraag, er mag in ieder geval verwacht worden dat de verkoopprijs laag zal zijn. Daarnaast is ook nog niet bekend wanneer deze twee toestellen in de winkels komen te liggen.

Samsung Monte SLider E2550Samsung C3200

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden