Vergelijk 3.579.278 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Volg de Zwarte Cross 2015 op je smartphone met nieuwe app

Nieuws Volg de Zwarte Cross 2015 op je smartphone met nieuwe app
Door ,

Op 24, 25 en 26 juli het weer zover: dan barst in Lichtenvoorde het Zwarte Cross festival weer los. Het Gelderse stadje is dan 3 dagen lang gehuld in een feest gevuld met muziek, motorstunts, theater en allerhande spektakels. Daar hoort uiteraard een smartphone app bij die we hier bespreken.

Ga jij naar de Zwarte Cross in de Achterhoek? Dan kunnen we ons voorstellen dat je het overzicht een beetje kwijt bent wat betreft de verschillende evenementen die er allemaal plaats gaan vinden op het festival. Er is muziek, er is theater, er vinden allerlei sportspektakels plaats en  ook bijzondere motorocrossstunts. En dat op een groot terrein waar ook nog eens een camping aan vastzit. Met de Zwarte Cross app hou jij het overzicht. 

De app is onderverdeeld in 5 categorieën: nieuws, programma, favorieten, map en navigatie. Onder het gedeelte nieuws vind je de laatste belangrijke berichten over het festival. Het programma laat je met behulp van een overzichtelijk blokkenschema zien waar en wanneer de verschillende artiesten, waaronder Jovink, The Heinoos en De Nozems optreden en geeft bij elke artiest of band ook een korte beschrijving. Daarnaast kun je aangeven welke artiesten jij het leukst vindt onder de kop 'Favorieten'. Zo bundel je de acts waar je heen wilt.

Vervolgens bevat de app nog een uitgebreide plattegrond, die op het moment van schrijven helaas nog up-to-date gemaakt moet worden met een nieuwe versie van 2015. Dat hoort in de komende dagen ergens te gebeuren. Het navigatiegedeelte van de app werkt om die reden ook nog niet, maar zal tezijnertijd ook doen waar het voor bedoeld is: om te navigeren over de kaart van het festivalterrein. 

Zwarte Cross

App name
 
Nieuws

Blijf met de Zwarte Cross app 2015 op de hoogte van alles wat er gebeurt op het Zwarte Cross festival in Lichtenvoorde.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden