Vergelijk 2.948.599 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G Pro 3 in aantocht?

Nieuws LG G Pro 3 in aantocht?
Door ,

De LG G Pro 3 lijkt in aantocht. Het toestel, dat de phablet-lijn van LG moet aanvullen, moet aan het eind van dit jaar in de winkels liggen. Of dat dan ook de Nederlandse winkels betreft, is nog niet duidelijk.

We zouden het bijna vergeten in al het telefoongeweld van de Samsung Galaxy Note-serie, maar LG heeft ook een phablet-lijn. Die vond haar oorsprong in de zeer goede LG Optimus G Pro. Het toestel werd later opgevolgd door de niet in Nederland uitgebrachte LG G Pro 2. Nu is er een opvolger op komst, die wellicht wel in ons koude kikkerlandje zal worden uitgebracht. De naam is, zeer verrassend, LG G Pro 3.

Topspecificaties

Kern van het nieuwe toestel wordt een 6 inch groot QHD-scherm, waarmee het toestel zich met recht een phablet mag noemen. Het rekenwerk zal door een Qualcomm Snapdragon 820 worden afgehandeld, vergezeld van 4 GB aan werkgeheugen. Dat grote werkgeheugen in combinatie met een 6 inch scherm zou betekenen dat het multitasken op de G Pro 3 wel eens heel goed zou kunnen werken.

LG G Pro 2

De LG G Pro 2

Volgens de geruchten ontbreekt het de nieuwe LG-phablet verder ook niets. Zo is de camera hoogstwaarschijnlijk van Sony afkomstig en schiet hij plaatjes met een 20,7 megapixel resolutie. Aan de voorkant komt een 8 megapixel camera voor selfies. Verder lijkt het erop dat G Pro 3 met een vingerafdruksensor zal worden uitgerust. Hoe LG dat wil gaan combineren met de knop op de achterkant is ons nog niet helemaal duidelijk, maar we zijn benieuwd. Het toestel wordt eind dit jaar op de markt gebracht, dus dan zullen we het wel zien. LG kennende zal het wel iets daarvoor uitlekken. Dan zullen we ook weten of we hier in Nederland van de G Pro 3 kunnen gaan genieten.

Bron: GSMarena

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden