Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple brengt iOS 8.4 update met Apple Music uit op 30 juni

Nieuws Apple brengt iOS 8.4 update met Apple Music uit op 30 juni
Door ,

De volgende grote iPhone update is vanaf morgen beschikbaar, zo heeft Apple laten weten. Met iOS 8.4 wordt ook de streamingdienst Apple Music gelanceerd.

Apple maakte al eerder bekend dat iOS 8.4 vanaf 30 juni uitgerold zou worden, maar de fabrikant heeft de release van de update met een paar uur vervroegd. Doorgaans komen Apple's updates om 19:00 Nederlandse tijd uit, maar dit keer wordt de nieuwe software al om 17:00 gelanceerd. De update zal vanaf dat moment beschikbaar zijn voor alle apparaten met iOS 8.3, waaronder de iPhone 6, de iPhone 6 Plus, en verschillende iPads. Alle iPhones vanaf de iPhone 4S zullen worden bijgewerkt. 

De vervroegde release heeft een bijzondere reden. Om 18:00 Nederlandse tijd lanceert namelijk Beats 1, het online radiostation dat een belangrijk onderdeel vormt van Apple Music. Op Beats 1 zullen interviews met bekende artiesten, gloednieuwe nummers en radioshows met bekende DJ's te horen zijn. Beats 1 is gratis te beluisteren voor iedereen met een iPhone, voor onbeperkt streamen met Apple Music betaal je 10 euro per maand. Wel zal de dienst de eerste drie maanden volledig gratis zijn.

Hoewel het vernieuwde Apple Music centraal staat in de iOS 8.4 update, zullen er nog wat andere aanpassingen zijn. Zo wordt er op de achtergrond veel verbeterd waardoor apps soepeler en stabieler zouden moeten lopen. Echt grote updates verschijnen dit najaar, bij de release van iOS 9.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden