Vergelijk 2.460.796 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Ook geen Android 5.1.1 update voor LG G4'

Nieuws 'Ook geen Android 5.1.1 update voor LG G4'
Door , - 1 reactie

Er zijn vooralsnog geen plannen voor een LG G4 update naar Android 5.1.1, zo melden verschillende bronnen. Vermoedelijk krijgt het toestel later dit jaar wel een Android M update.

Gebruikers van de LG G4 moeten het voorlopig met Android 5.1 Lollipop doen, zo beweren zowel de Britse provider O2 als LG Griekenland. Beide bedrijven zeggen dat er voorlopig geen plannen zijn om een Android 5.1.1 update uit te brengen voor het toestel. Vorige week kwam al naar buiten dat er geen plannen zijn om de LG G3 een Android 5.1 update te geven.

Verbeteringen in Android 5.1.1

Overigens is hiermee zeker niet bevestigd dat de G4 Android 5.1 overslaat. Het hoofdkantoor van LG heeft nog niet gereageerd op de geruchten, en het is twijfelachtig of LG Griekenland en O2 het zouden weten als de update wél in ontwikkeling is. Mogelijk zien we de update later deze zomer dus alsnog verschijnen. Android 5.1.1 is sowieso een relatief kleine update, en biedt vooral verbeteringen achter de schermen.

LG G4 Android 5.1 update

Bezitters van een LG G4 zullen waarschijnlijk niet helemaal buiten de boot vallen met updates. De kans is namelijk ook aanwezig dat LG gelijk doorstapt naar een Android M update voor de G4. De verwachting is dat deze nieuwste versie van Android dit najaar wordt uitgebracht. Android M biedt onder andere App Permissions, Android Pay, en is een stuk energiezuiniger op stand-by.

(Correctie 26 juni: in een eerdere versie van dit bericht stond dat de G4 geen Android 5.1 update zou krijgen. Dit is incorrect: het toestel loopt nu al op deze versie van Android. Het gaat om een update naar Android 5.1.1.)

(via)

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden