Vergelijk 2.698.036 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Microsoft brengt Office voor Android-smartphones uit

Nieuws Microsoft brengt Office voor Android-smartphones uit
Door ,

Microsoft heeft zijn Office-pakket naar Android-smartphones gebracht, waarmee Word, Excel en PowerPoint nu voor het eerst beschikbaar zijn voor toestellen met Android.

Na een Preview van ruim een maand heeft Microsoft vannacht de definitieve versies gelanceerd van zijn Android-apps. Word, Excel en PowerPoint kunnen nu gratis gedownload worden in de Google Play Store. De applicaties zijn al langer beschikbaar voor iOS, Windows Phone en Android-tablets, maar zijn vanaf vandaag voor het eerst verkrijgbaar op telefoons met Android.

Microsoft heeft zijn apps de afgelopen weken uitvoerig getest. Het bedrijf zegt dat Office is getest op meer dan 1900 verschillende Android-smartphones in 83 landen. Op basis van de feedback die Microsoft heeft ontvangen tijdens die Preview-periode zijn er nog enkele features toegevoegd. Zo is er nu een betere integratie met Google Drive en Box, en zijn de menu's makkelijker om te gebruiken gemaakt.

De gratis versie van Microsoft Office voor smartphones biedt alle features die je van Word, Excel en PowerPoint zou verwachten. Je kunt al je documenten inzien en bewerken, en ze via OneDrive opslaan in de cloud. Heb je een betaald Office 365 abonnement, dan krijg je nog enkele extra functies zoals de mogelijkheid om je bestanden te bewerken op apparaten die groter zijn dan 10,1 inch.

Microsoft Word

App name
 
Productiviteit

Met Microsoft Word voor smartphones kun je documenten openen, bewerken en opslaan in de cloud met Microsoft OneDrive. Zo heb je overal toegang tot je documenten.

Play Store App Store

Microsoft PowerPoint

App name
 
Productiviteit

Microsoft Powerpoint voor smartphones biedt de functionaliteit van een desktopprogramma op je mobieltje. Bewerk je presentaties, voeg afbeeldingen toe, of bekijk het eindresultaat: alles gaat gemakkelijk en zoals je gewend bent.

Play Store App Store

Microsoft Excel

App name
 
Productiviteit

Microsoft Excel voor smartphones biedt dezelfde functionaliteit als Exel voor je computer, maar dan onderweg. Microsoft heeft de interface zo aangepast dat Excel gemakkelijk in gebruik is voor op je mobiel, maar wel alle features biedt die je gewend bent.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden