Vergelijk 2.244.399 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Clubby KM555e moet een hit worden in Rusland

Door ,

Enkele dagen geleden maakte LG bekend een nieuw toestel uit te brengen dat gericht is op een jonge doelgroep. De LG Clubby KM555E is een musicphone en wellicht de eerste telefoon van een nieuwe LG-serie.

LG Clubby KM555eVooralsnog komt de LG Clubby KM555E niet naar Nederland, maar het geeft ons wel inzicht in de ambities van de fabrikant. Zo wordt al gezegd dat dit misschien wel het begin is van een nieuwe reeks LG's gericht op het jongere belpubliek. Qua type toestel zou je het kunnen vergelijken met de Samsung Corby S3650. Ook dat toestel is gericht op de jeugdige muziekliefhebber die een hip toestel wil hebben.

De Clubby heeft LG's Music Club, een speciaal download systeem voor je mobiel, waarmee je een keuze kunt maken uit meer dan een miljoen nummers. Deze service is weer te vergelijken met Nokia's 'Comes With Music' waar je onder andere toegang tot hebt met de Nokia X6 32GB en Nokia X3.

LG kijkt dus goed naar haar concurrenten en filtert daar de succesnummers uit. Deze geeft men een eigen LG-tintje en lijkt men nu geïntegreerd te hebben in de Clubby KM555E. Andere specs zijn een WGVGA 3" touchscreen, 3MP camera, Microsoft Office pakket en PDF-reader, 3,5mm audio jack, WiFi en een Micro SD-slot waarmee je het intern geheugen kan uitbreiden tot 16GB. Alle overige specs zijn te bekijken op de eigenschappenpagina van de KM555E.

Bron: LG

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden