Vergelijk 2.359.319 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Na Nokia C5 ook geruchten over Nokia C6

Door ,

Nog maar een paar dagen geleden lekten enkele gegevens over de Nokia C5 uit en nu al verschijnen er geruchten over nóg een telefoon in de nieuwe C-serie: de Nokia C6.

De specificaties van de Nokia C5 zijn niet erg spectaculair, maar de Nokia C6 lijkt wat meer in huis te hebben. Volgens de geruchten beschikt de telefoon over een volledig QWERTY-toestenbord, touchscreen, 5 megapixel camera en ondersteuning voor UMTS/HSDPA. Geen onaardig rijtje eigenschappen dus.

De Nokia C6 zou voor een bedrag van ongeveer € 200,- op de markt gaan verschijnen, wat een zeer aantrekkelijke prijs is voor een dergelijke smartphone. Met deze prijs in het achterhoofd en de specificaties van de Nokia C5 bij de hand lijkt Nokia met de C-serie voor eenvoud en soberheid te kiezen.

De vraag is nu wanneer deze telefoons officieel worden aangekondigd. Een logische plek zou het Mobile World Congress van volgende week in Barcelona zijn, maar volgens Unwired View is Nokia niet van plan om op het congres nieuwe toestellen te presenteren. 

 

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden