Vergelijk 2.392.436 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Bezuinigingsmaatregelen Motorola

Door ,

Het blijven angstige tijden voor Motorola. De ooit zo grote telefoonproducent heeft flinke bezuinigingsmaatregelen voor 2009 gepresenteerd. Zo zullen er zo'n 3000 banen geschrapt worden en hoeven werknemers van het bedrijf niet te rekenen op een salarisverhoging. Zo zullen er zo'n 3000 banen geschrapt worden en hoeven werknemers van het bedrijf niet te rekenen op een salarisverhoging.

“De voortdurende neerwaartse spiraal in de huidige economie zorgt ervoor dat we deze moeilijke, maar noodzakelijke stappen moeten nemen”, aldus CEO Greg Brown. Brown zelf doet ook een stapje terug: zijn salaris daalt met 25 procent en op bonussen hoeft hij niet te rekenen. Wil Motorola echter écht meedoen in de mobiele strijd, dan moet het snel met een vernieuwend mobieltje komen. De ontwikkeling van de "Android based Smartphones" moet dan ook redding gaan bieden aan het bedrijf. Helaas worden deze toestellen pas verwacht in de tweede helft van 2009.

De huidige in Nederland verkrijgbare Motorola telefoons vind je natuurlijk op GSMinfo.nl.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden