Vergelijk 2.683.698 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Aspen Greenheart officieel aangekondigd!

Door ,

Sony Ericsson loopt voorop in de ontwikkeling van de milieuvriendelijke telefoons. Aan haar Greenheart-serie zijn al verschillende modellen toegevoegd. Vandaag kondigde de producent haar nieuwste Greenheart aan: Sony Ericsson Aspen.

Sony Ericsson Aspen GreenheartHet toestel dwaalde in het geruchtencircuit al rond onder de naam Sony Ericsson Faith. Bij de uiteindelijke release is het uiteindelijk de Sony Ericsson Greenheart Aspen geworden. Het toestel zal in het wit en het zwart verkrijgbaar zijn.

Uit de Greenheart-serie kenden we al de Hazel, Naite, Elm en C901. Tot nu toe had SE echter nog geen toestel met een volledig, fysiek QWERTY-toestenbord. De Aspen heeft dat wel. Ook werkt multi-tasking soepel. De Aspen wordt dan ook gepresenteerd als een echte Businessphone. Volgens de producent is het de ideale keuze voor de werknemers en werkgevers die een groene telefoonkeuze willen maken. Het toestel is namelijk gemaakt van gerecyclede materialen (zowel het toestel als de verpakking). Ook bevat hij een energiebesparende modus en een speciale "Eco Mate applicatie".

Eigenschappen van de Sony Ericsson Aspen Greenheart

De Sony Ericsson Aspen is een complete Windows Mobile 6.5.3 telefoon. De afmetingen zijn 117 x 60 x 12 mm waarbij het QVGA touchscreen (240 x 320 pixels) een grootte heeft van 2.4 inch. Daarnaast is het een echte muziektelefoon dankzij de Sony Ericsson media player, PlayNow, stereo speakers en Windows Media Player Mobile. Ook krijg je er standaard een 3.5mm headset jack bijgeleverd. Overige interessante functies zijn:

  • 3.2MP camera met 4x digitale zoom (helaas zonder flitser)
  • Browser: Internet Explorer Mobile
  • A-GPS
  • Google Maps
  • Bluetooth
  • WiFi
  • 3G connectiviteit
  • Directe toegang tot verschillende social networks als Twitter
  • MicroSD kaart waarmee intern geheugen op te waarderen is tot 16GB

Sony Ericsson Aspen Greenheart

Het lijkt erop dat de Sony Ericsson Aspen Greenheart een mid-end toestel gaat worden. Hij zal in het tweede kwartaal van 2010 zijn release hebben. Er moet wel een kanttekening geplaatst worden aangezien SE aangeeft de Aspen in "selected markets" uit te brengen. We kunnen dus nog niet met 100% zekerheid zeggen dat hij naar Nederland komt.

Tot slot hebben we nog een filmpje voor je: 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden