Vergelijk 2.723.463 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Abonnementen Ben interessant voor mensen met bindingsangst!

Door ,

Ben heeft onderzoek laten doen waaruit blijkt dat meer dan de helft van de bellers liever niet 24 maanden aan hun abonnement vastzit. Deze consumenten kunnen natuurlijk terecht bij Ben.

Ben abonnementenHet onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Ruigrok l Netpanel. Het onderzoeksbureau heeft 640 Nederlanders ondervraagd die een mobiel telefoonabonnement bezitten. Van de ondervraagden gaf 73% aan dat zij een abonnement hebben met een contractduur van 24 maanden. Uit dezelfde enquête blijkt dat ook 46% van de mensen het vervelend vindt om zo lang aan hun telefoonabonnement vast te zitten.

Uit het onderzoek blijkt eveneens dat 73% van de bellers een abonnement heeft afgesloten inclusief een toestel en 26% kiest voor een SIM Only abonnement. De meeste mensen sluiten een tweejarig abonnement af, omdat ze daarbij hun favoriete telefoon cadeau krijgen. Aangezien Ben alleen SIM Only's aanbiedt is dat bij hen niet van toepassing. Met een Ben abonnement kun je echter wel iedere maand je contract opzeggen. Ook kun je kosteloos wijzigingen aanbrengen in je abonnement door het bijvoorbeeld naar boven of beneden bij te stellen.

Ben is dus interessant voor de mensen die in het onderzoek aangaven niet 24 maanden aan hun provider vast te willen zitten. Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk en heeft daarmee een prima, landelijke dekking. 

 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden