Vergelijk 2.444.021 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Foto's Samsung S5620 Monte uitgelekt!

Door ,

De Samsung S5620 Monte is als gerucht al regelmatig langsgekomen. Toch was er tot nu toe weinig bekend over het aan te kondigen toestel. Vannacht uitgelekte foto's vertellen ons nu een heleboel meer.

De Zweedse website DailyMobile kwam vannacht met de foto's. Qua vormgeving lijkt de nieuwe Samsung S5620 Monte goed in de S-serie te passen, net als bijvoorbeeld de Samsung Preston S5600 of de Samsung Jet S8000. De foto's brengen ons dichter bij de specs die de Monte te bieden zal hebben.

Samsung S5550 Monte

De S5620 zal een 3" touchscreen met zich meedragen. Op dit beelscherm zien we de icoontjes van Instant Messenger en Facebook, wat er op duidt dat het wellicht een multimedia-phone gaat worden. Dit vermoeden wordt versterkt met een camera die - gezien de vorm - een hoge resolutie zal hebben. Op de achterkant zien we een lijnenmotief. Deze artistieke toevoeging is ook te vinden op de Samsung Shark 2 S5550 (die overigens nu te pre-orderen is).

Samsung S5550 Monte

Al eerder werd bekend dat de Samsung S5620 Monte over 3G connectiviteit zal beschikken, net als een 3,5mm audiojack, WiFi, een GPS-ontvanger en een MicroSD kaartslot. Het zou ook nog kunnen dat het kaartslot met een MicroSDHC kaart kan omgaan. Hiermee kan het intern geheugen worden aangevuld tot 32GB.

Waarschijnlijk wordt het toestel op het Mobile World Congress, halverwege februari, aan de wereld gepresenteerd. Pas dan kunnen we ook iets zeggen over de prijs en releasedatum.

Bron: GSMHelpdesk

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden