Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Galaxy S6 en S6 Edge krijgen weer een update

Nieuws Galaxy S6 en S6 Edge krijgen weer een update
Door ,

Slechts enkele dagen na de vorige Samsung Galaxy S6 update rolt er opnieuw nieuwe software uit voor Samsung's vlaggenschip. Deze update zou onder andere de vingerafdrukscanner moeten verbeteren.

De Samsung Galaxy S6 is deze week precies een maand in Nederland te koop. In die paar weken heeft Samsung al verschillende kleine en minder kleine updates voor het toestel uitgebracht. Vandaag is er opnieuw een update beschikbaar gemaakt, zo meldt SamMobile. De update, met versienummer XXU1AOE3, is al beschikbaar in verschillende Europese landen.

Galaxy S6 update downloaden

De update wordt zowel voor de Galaxy S6 als de Galaxy S6 Edge beschikbaar gemaakt. Je ontvangt automatisch een notificatie zodra je de nieuwe software kunt downloaden. Om zelf te controleren of de update al beschikbaar is ga je bij de Instellingen naar 'Over toestel' en kies je vervolgens voor 'Software update'. Omdat de update zo'n 160 MB groot is raden we je aan een WiFi-verbinding te zoeken voordat je gaat downloaden.

Samsung Galaxy S6 update

In het changelog noemt Samsung verschillende verbeteringen voor de Galaxy S6 in de update. Zo wordt onder andere de vingerafdrukscanner van het toestel verbeterd om nog sneller te kunnen herkennen. Ook is er een nieuwe feature toegevoegd aan de Foto Editor, al geeft Samsung geen details over om wat voor feature het gaat. Er is verbeterde compatibiliteit met accessoires, en de Email, Muziek, en S Planner-apps hebben aanpassingen in de interface gekregen. Ook zijn er allerlei kleine verbeteringen voor stabiliteit en performance doorgevoerd op de achterkant.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden