Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Kleine Galaxy S6 update uitgerold

Nieuws Kleine Galaxy S6 update uitgerold
Door ,

Samsung heeft een kleine update voor de Samsung Galaxy S6 uitgerold. De update voegt geen wezenlijke functionaliteit toe, maar moet de prestaties van de Galaxy S6 wel verbeteren.

Samsung is vandaag begonnen met het uitrollen van een kleine update van Android. Het versienummer blijft met 5.0.2 gelijk aan wat er momenteel op de telefoon draait, dus dit is niet de langverwachte update naar Android 5.1. Reken dus niet op een verbeterde camera, de toevoeging van de stille modus of de mogelijkheid van een Guest Mode. De vraag is natuurlijk: Als dat niet met deze update meekomt, wat dan precies wel?

Stabiliteit en snelheid

Deze update is, als we de changelog mogen geloven, vooral gericht op de snelheid en de stabiliteit van het toestel. De Samsung Galaxy S6 kampte in sommige gevallen met een probleem waardoor er onnodig veel werkgeheugen werd gebruikt, wat een impact had op de prestaties. Dat probleem werd erkend door Samsung en men beloofde het zo spoedig mogelijk op te lossen. Die belofte is het bedrijf nu nagekomen want het lijkt erop dat die problemen met deze update zijn opgelost.

De update gaat door het leven onder de catchy naam G920FXXU1AODG en weegt 138 MB. Hij wordt OTA (over-the-air) aangeboden, wat betekent dat je vanzelf een melding krijgt om de update te installeren. Heb je zelf een Galaxy S6? Laat ons dan weten of je verschil merkt qua snelheid voor of na de update.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden