Vergelijk 2.565.684 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG G3 S Android 5.0 update beschikbaar in Europa

Nieuws LG G3 S Android 5.0 update beschikbaar in Europa
Door ,

Bezitters van de LG G3 S kunnen binnenkort aan de slag met Android 5.0 Lollipop. De Koreaanse fabrikant is deze week begonnen met het uitrollen van de Lollipop update in Europa.

De LG G3 S Android 5.0 update is nu beschikbaar in Hongarije. Verschillende Hongaarse bezitters van het toestel zeggen sinds gisteren notificaties te ontvangen dat ze de update kunnen downloaden. De update, met versienummer V20a, werkt de G3 S bij naar Android 5.0.2. De update kan zowel over-the-air als via LG's PC-software gedownload worden. In Nederland is de nieuwe software nog niet beschikbaar, maar vermoedelijk gebeurt dat binnen enkele weken. 

Android Lollipop is de nieuwste versie van Google's software. Versie 5.0 introduceert onder andere de mogelijkheid om notificaties op je lockscreen te zien. Ook zijn de Quick Settings. Daarnaast introduceert Google 'Material Design', een nieuwe look voor Android met veel frisse kleuren en simpelere icoontjes. Het is nog onduidelijk of LG zelf ook nieuwe functionaliteit toevoegt met de update. De G3 S werd vorig jaar gelanceerd als een compacte versie van de LG G3, dus vermoedelijk zullen de twee toestellen van grotendeels dezelfde software worden voorzien. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden