Vergelijk 2.018.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia Z4 wordt misschien Xperia Z3 Plus

Nieuws Sony Xperia Z4 wordt misschien Xperia Z3 Plus
Door ,

Sony heet met haar Xperia Z4 vooral een upgrade ten opzichte van de Xperia Z3 in handen. Gaat het Japanse bedrijf de naamgeving ook daarop aanpassen? Daar lijkt het wel op, want de naam Xperia Z3+ duikt op.

De Sony Xperia Z4 is gelanceerd in Japan, maar een release in andere landen bleef uit. Heel rouwig hoeven we daar overigens niet om te zijn, want een grote stap vooruit was de Xperia Z4 niet ten opzichte van de Xperia Z3. De enige grote verandering vond plaats onderhuids, met een nieuwe chipset en processor. Voor de rest bleef het toestel grotendeels hetzelfde, waaronder het design.

Sony Xperia Z4

De Xperia Z4, die misschien binnenkort Xperia Z3+ heet

Xperia Z3+ in aantocht?

XperiaBlog speculeert dan ook dat Sony haar nieuwe toestel wellicht niet Xperia Z4 gaat noemen bij een internationale release. In plaats daarvan zou het bedrijf gaan kiezen voor het veel toepasselijkere Xperia Z3+. Dat leidt de website af van de gegevens die bij een door Sony gemaakt hoesje staan. Dat hoesje is namelijk compatibel met de 'Xperia Z4/Z3+'. Of deze analyse juist is, weten we pas bij de officiële aankondiging, maar ons klinkt hij wel plausibel. Het zou Sony zeker sieren als ze dit toestel niet als een complete vernieuwing zouden brengen, maar als een upgrade. Dat is het tenslotte ook.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden