Vergelijk 2.465.632 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Een iPhone met KPN vanaf februari?

Door ,

T-Mobile heeft al zo'n anderhalf jaar het monopolie op de verkoop van de iPhone. Volgens geruchten gaat hier binnenkort verandering in komen.

iPhone ook via KPN?Volgens een anonieme bron op Tweakers.net mag ook KPN vanaf februari de iPhone gaan verkopen. Nu heeft alleen T-Mobile dat recht nog, maar volgens de geruchten vervalt dat recht in februari. Nederland loopt hierin enigszins achter aangezien het toestel in landen als Duitsland Groot-Brittannië al losgekoppeld is van haar vaste provider. De nieuwe ontwikkelingen gelden zowel voor de iPhone 3G als de iPhone 3GS.

Sinds de lancering van de populaire smartphone in 2008 is hij in Nederland  naar schatting al 300.000 keer over de toonbank gegaan. Als het gerucht waar is, is het interessant om te kijken wat er met de verkoopcijfers gaat gebeuren, aangezien er misschien in de zomer van dit jaar alweer een nieuwe iPhone wordt gepresenteerd.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden