Vergelijk 2.460.796 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Uitrol Android 5.0 Lollipop gestart voor HTC Desire Eye

Door ,

De update naar Android 5.0 Lollipop is nu beschikbaar voor gebruikers van de HTC Desire Eye. De update kan over-the-air via een WiFi-verbinding worden gedownload en geïnstalleerd.

De uitrol naar Android 5.0 Lollipop is begonnen voor de HTC Desire Eye. Waar een kleine twee maanden geleden de HTC One M7 al de update ontving, is het nu de beurt aan HTC's ultieme selfiesmartphone de Desire Eye.

Qua uiterlijk veranderd er trouwens weinig aan de software. Het uiterlijk van de Sense-skin die HTC hanteert is bijgewerkt om aan de Material Design regels van Google te voldoen, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Wat wel vernieuwd is, is het lockscherm. Je hebt nu de mogelijkheid om notificaties te kunnen zien als de telefoon vergrendeld is. Ook is het met Android 5.0 mogelijk om te multitasken: voortaan kun je schakelen tussen openstaande apps via een virtuele kaartenbak. Verder zijn er privacy-functies ingebouwd en kun je voortaan zoeken binnen de instellingen-app.

De nieuwste versie van Googles besturingssysteem wordt over-the-air geleverd en is te downloaden via een WiFi-verbinding. Zoals altijd neemt een update eventjes wat tijd in beslag, maar je telefoon loopt daarna weer als een zonnetje - mét het spiksplinternieuwe Android 5.0 Lollipop.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden