Vergelijk 2.030.671 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung rolt Galaxy S4 Android 5.0 update uit in Nederland

Door , - 1 reactie

De Android 5.0 update voor de Samsung Galaxy S4 bereikt vandaag ook Nederland. Bezitters van het toestel krijgen sinds kort notificaties binnen dat ze de update kunnen downloaden.

Samsung is enkele weken geleden al begonnen met de wereldwijde uitrol van de Android 5.0 Lollipop update voor de Galaxy S4, maar tot nu toe was hij hooguit in omringende landen beschikbaar. Sinds vandaag zeggen ook Nederlandse Galaxy S4-gebruikers de update te ontvangen, zo meldt Androidworld. De update zou nu beschikbaar moeten zijn voor unbranded toestellen, varianten van providers komen ietsje later.

De update is wel vrij fors, dus we raden je aan hem enkel te downloaden over een WiFi-verbinding. Je data wordt automatisch overgezet, maar het kan geen kwaad om voor de zekerheid toch een back-up van je gegevens te maken. Je krijgt automatisch een notificatie als de update voor jou beschikbaar is.

Samsung Galaxy S4 Value Edition

Nieuw in Android 5.0

Android 5.0.1 Lollipop is een grote nieuwe stap voor Google's mobiele besturingssysteem. De software introduceert de Material Design-look, met meer kleuren en animaties in Android. Die is ook deels door Samsung overgenomen in hun TouchWiz interface. Ook krijg je nu notificaties op je vergrendelscherm te zien, en apps zouden ietsje soepeler moeten lopen. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden