Vergelijk 3.299.403 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Samsung Galaxy S4 update brengt Stille Modus terug

Door ,

Samsung heeft vandaag een kleine update voor de Galaxy S4 vrijgegeven. Het toestel loopt al op Android 5.0, en deze update biedt dan ook vooral verbeteringen op de achtergrond.

De Samsung Galaxy S4 ontving eerder deze maand al een update naar Android 5.0 Lollipop, maar nu doet de fabrikant er gelijk nog een tweede update bij. De nieuwe update rolt vanaf deze week uit in India, en zal vermoedelijk binnen enkele weken ook in Nederland beschikbaar zijn. De update is ruim 300 MB groot, dus het is aan te raden hem enkel te downloaden over een WiFi-verbinding.

Stille Modus

Na het installeren van de nieuwe software beschikt de Galaxy S4 onder andere weer over een Stille Modus. Die verdween in Android 5.0, maar na veel geklaag van gebruikers wordt hij nu weer teruggebracht door Google en Samsung. Ook wordt Samsung KNOX bijgewerkt van versie 1.0 naar 2.0. KNOX is Samsungs beveiligingssoftware. Wat de nieuwe versie voor nieuwe features meebrengt is onduidelijk.

Samsung Galaxy S4 update

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden