Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Faith; de nieuwste GreenHeart telefoon

Door ,

Er is meer duidelijkheid gekomen rond de nieuwste GreenHeart telefoon. Het toestel is voorzien van Windows Mobile en staat bekend als de Sony Ericsson Faith.

Hoewel Sony Ericsson nog niets officieel bevestigde, is het duidelijk geworden hoe de nieuwste telg van de GreenHeart serie eruit komt te zien. Het toestel heeft de naam Sony Ericsson Faith gekregen en zal voorzien zijn van een QWERTY toetsenbord en Windows Mobile 6.5.

De Faith zal verder een 3.2 megapixel camera krijgen en zal naast WiFi ondeersteuning, ook een GPS ontvanger krijgen. Het bijzondere van de GreenHeart serie is dat deze reeks van telefoons vervaardigt is met gerecyclede materialen en een milieuveindelijke verpakking heeft. De Sony Ericsson serie bevat verder de modellen: Hazel, Elm, Naite en de C901.

Wanneer ie te verkijgen is en wat de verkoopprijs wordt, blijft een vraagteken. Het enige wat wel bekend is, is dat de Faith te verkrijgen zal zijn in wit en zwart. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden